Vi biter ihop

Ibland vill man bara stänga ner.

Årtiondet inleds i Sverige med en fullständig kaskad av dumheter och propaganda-knep inom ramen för Coronapandemin, som både dödar och trasar sönder mångas ekonomi. Journalisterna och redaktörerna inom den vänsterkult som styr landet i kulisserna har lagt in överväxeln och vi ser nu hur propaganda verkligen fungerar. Förtroendet för Sveriges genom tiderna mest oduglige statsminister rusar i höjden (får vi veta, om det ens är trovärdigt?). Den regimlojala Tegnell hyllas nu av sekten på samma sätt som nyss Greta Thunberg. Dyrkan får en religiös dimension. “Utlys hans födelsedag till en nationell helgdag”, utropar någon vänsterfeminist. Tidigare fick vi höra från ledande socialdemokrater och vänsterorganisationen Svenska Kyrkan att vänsterradikala Greta var en profet sänd till oss från Gud.

Kultbeteendet är både anstötligt och förnuftsvidrigt. Orkestrerat av propagandafabriken Public service (men också övriga msm).

Ja, ibland vill man bara stänga ner. Det parti som vid sidan av Moderaterna bär det tyngsta ansvaret för att landet inte längre har någon beredskap, Socialdemokraterna, och att Sverige nu befinner sig i den absoluta toppen när det gäller dödlighet, får ökat förtroende.

Jo, det är begripligt, folk tenderar att stödja sittande regering – men ändå så fruktansvärt sorgligt. För Stefan Löfven och Socialdemokraterna har den dödliga pandemin blivit det bästa som hänt partiet på decennier. Och man avser att behålla makten. Med journalisterna på sin sida och en bibehållen massinvandring av bidragsberoende vänsterröstare från Mellanöstern och Afrika ser det nu ljust ut för partiledningen.

Att det samtidigt ser mörkt ut för Sverige bekommer dem inte, givetvis. Finns det ens några svenskar?

Känslan av maktlöshet och att bara tvingas betrakta galenskapen. Ja, känslan av uppgivenhet gnager i rustningen. Sorgen kan ibland bli så överväldigande. Hur kan det svenska folket vara så här handlingsförlamade och oförmögna att tänka själva?

Men så tänker jag på alla kloka tänkare, skribenter, opinionsbildare och vanliga människor här på FB som berikar vardagen. Hundratals människor, som tillsammans – varje dag – överglänser den ruttna svenska mainstream-journalistiken med hästlängder. Vilket lyft, vilken ära, vilken pånyttfödelse det är att få vara en del av denna intelligenta och modiga skara svenskar som delar med sig av sina tankar. Och som visar vägen.

Jag småler när CNN rapporterar om att “kvinnliga ledare har lyckats så mycket bättre i världen när det gäller kampen mot Corona”. Skandinavien lyfts fram som ett föredöme (utom Sverige). Alla länder har kvinnliga ledare (utom Sverige). Jag småler när jag tänker på hur detta måste kännas för den vänsterfeministiska kulten. Världens mest feministiska land, världens i alla avseenden mest vanvettiga feministiska nation, har släppt fram en medelålders svetsare av manligt kön, för att dupera väljarna. Och nu detta! Att de andra skandinaviska länderna inte har kvinnliga statsministrar som profilerat sig som feminister (utan som ledare), spelar kanske mindre roll när Löfven leder världens enda feministiska regering?

Hursomhelst, nog svider det för denna odugliga regering. Och jag ska öppet erkänna att jag i detta sammanhang faktiskt är skadeglad.

Denna regering förtjänar att gå under. Och det kommer den att göra.

Post-Corona.

“You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time.” (Lincoln/Marley)

Hursomhelst önskar jag alla vänner och följare en trevlig helg!

Vi biter ihop.