Fake, fake, fake

Just nu sprids lögnen (från CNN och BBC), att Trump vill att medborgarna ska injicera sig själva med dödligt blekmedel.

Det finns ingen gräns – INGEN GRÄNS – för hur långt vänstersocialisterna (inbäddade i USA genom bland annat CNN), är beredda att gå för att försöka utnyttja det kinesiska viruset till att ta makten (och smutskasta Trump inför valet).

Ingen gräns.

Och givetvis hänger svenska statsfinansierade vänstermedier på. Det falska narrativet måste spridas.

Fake News i sin ädlaste form. Svenska Public service, SVT, SR och TV4. Alla regimlojala.

Samtidigt kör CNN och BBC samordnade globala attacker om att pandemin från Kina handlar om “klimatförändringar”. Och att effekten av västvärldens nedstängning är “positiv”. Kan det få bli ett “permanent tillstånd”? För klimatets skull. Luften är ju renare, djuren mår ju bra?

Förmögna CNN-ankaret Amanpour bjuder in sin vän Sir David Attenborough. Och givetvis är det alltid västvärlden som bär skulden för allting.

Är överbefolkning ett problem på jorden? Nej, inte enligt Attenborough. Och skulle det vara så – så har givetvis inte Afrika och Sydostasien något med det att göra (där befolkningen exploderar varje år).

Nej, det är västvärlden som är boven i dramat, får vi veta (man anar “den vita mannen” bakom insinuationerna).

Amanpour antyder vidare att viruset hänger ihop med “klimatet”. Sen går hon direkt över till Greta Thunberg.

Den vänsterradikala Thunberg (vars föräldrar är både vänsterextremister, radikalfeminister och antidemokrater), beskrivs sen som en upplysningens profet.

Den 93:årige Sir David Attenborough håller med och slår fast att barnet Greta Thunberg inte pratar för sig själv, utan utifrån “vetenskapen”. Allt hon säger är “vetenskap”.

——

En ögonblicksbild över hur västvärlden går sönder inifrån. Den intellektuella korruptionen är monumental.

Vi måste ta till åtgärder mot detta.

Jag är på gång.