Säg ifrån!

Den här känslan, när något är fel. Den här krypande känslan, när man vet att något inte stämmer.

– När prästen, kommunisten och den av svenska medier hyllade Helle Klein går ut med att det är “okristligt” av Trump att säga fel sak i samband med påsken. Att han råkade säga “Happy”, när Klein menade att man borde ha sagt något annat. Prästerskapets grymhet och ovilja att förlåta. Oh, nej. Denna socialistiska präst vet vilka som förtjänar hatet.

Den här känslan, när något är fel.

– När chefen av svenska Rädda Barnen tar ut en årslön på flera miljoner. 40 ggr högre än hjälparbetarna i Sverige. 250 ggr högre än arbetarna i mottagarländerna. Den leende folkpartisten (och numera Liberalen Bengt Westerberg), är den godhjärtade sinnebilden för detta. För visst måste Bengt kunna ha ett välordnat liv – kanske lite extra till och med – även om han är snäll nog att hjälpa DI FATTIGA.

Den här känslan, när något är fel.

– När det blir en medial nyhet att Anna Book har tyckt på sociala medier att Pernilla Wahlgren har skrivit något dumt om henne. Att Book är upprörd över att Wahlgren har fel när det gäller de bilder hon har lagt ut. Att det är jättejobbigt.

Den här känslan. Den här känslan av att man vill spy över journalisterna – och de ansvariga redaktörerna.

Den här känslan, när något är fel.

– När klanen från Rumänien som kontrollerar Hornsgatan/Torkel Knutssonsgatan, genom Human trafficking, är kvar efter 6 år – och fortfarande bedriver sin organiserade verksamhet (understödd av Moderaterna och MP i Stockholm – genom att de får generösa nätter på härbärgen och pengar för att kunna fortsätta tigga och hålla sina klanområden).

Den här känslan, när något är fel.

– När den av Moderaterna fortfarande hyllade partiledare Reinfeldts talskrivare Moa Berglöf hånar och förlöjligar Storbritanniens premiärminister, som nyss tillfrisknat från Corona, och kallar honom fejk och charlatan. Och att han “låtsades” bli sjuk. Och när inte svenska politiker reagerar på detta övergrepp mot UK. Moas unika chef Reinfeldt, som nu har sin lojalitet gentemot kommunistiska Kina (där pengarna är som störst).

Den här känslan. Den här känslan av att man vill spy.

– När CNN har producerat en film med pianospel som handlar om “fakta”. Att CNN skulle handla om “fakta”.

Den här känslan, när något är fel.

– När Stefan Löfven fortsätter att säga att 120.000 uppehållstillstånd till Sverige varje år handlar om “ingenjörer”, “IT-designers”, “läkare” och “sådana som den svenska välfärden behöver”.

Och han har tittat ner i sina papper och vet att 1) han har höjt sitt eget arvode kraftigt (EU:s högst betalda minister i nuläget), och 2) alla migranter som han öppnar dörrarna för kommer att kunna ge hans eget parti Socialdemokraterna ett lyft.

Den här känslan. Den här känslan av att man vill spy.

– När SVT påstår att de är neutrala.

Den här känslan.

Snälla mina kära vänner och vänner av Sverige, det är dags att vakna upp. Den här känslan betyder något. Det är på allvar. Det räcker inte att spy.

Du kan engagera dig. Säga ifrån! Göra din röst tydlig!