Svensksomalier, somalisvenskar, svenskar eller somalier?

Mainstream-medier skriver idag att nära hälften av de som dött av det kinesiska viruset i Sverige är “svensksomalier”. Jag lider givetvis med anhöriga som förlorat familjemedlemmar och har egentligen inga problem med uttrycket “svensksomalier” i sig självt (“svenskamerikaner” eller “italian americans” är ju till exempel både begripliga och korrekta begrepp).

Men det väcker ändå en del allvarliga frågor – och belyser flera bisarra felslut i svensk undfallenhetspolitik när det gäller den genomförda massmigrationen från MENA till Sverige på senare år.

Det är värt att lyfta fram att begreppet “svensksomalier” aldrig tidigare använts i svenska msm när (den mycket stora), gruppen har beskrivits i samband med migrationsrelaterade problem, gängkriminalitet, bidragsbedrägerier, utpressning, IS-terrorism eller gängvåldtäkter.

Kategoriskt har svensksomalier då beskrivits som “svenskar” – och alla spekulationer om härkomst har avfärdats som rasism och nazism, även detta kategoriskt. Så ser den svenska journalistikens agenda ut. Massmigrationen ska genomföras – och alla invändningar ska misstänkliggöras och tystas. Verkligheten ska mörkas. Sanningen ska döljas.

En somalisk man, utan kunskaper om det svenska språket eller svensk kultur, men som råkar uppehålla sig i Sverige – är svensk (!), denne man ska inte längre beskrivas som somalisk eller ens svensksomalier.

Förutsatt att mannen inte befinner sig i, eller är utsatt för något som kan beskrivas som en offer-/utsatt position. Då är det inte längre viktigt att benämna honom som “svensk”. Då blir det tvärtom angeläget att beskriva härkomsten – och nu har man alltså introducerat begreppet “svensksomalier”.

Målet med denna bisarra agenda från de svenska journalisterna och politiker från vänster till höger har givetvis varit att försöka bryta sönder den svenska gemenskapen och i förlängningen den svenska nationen. Det har hållit på i över 20 år – och feminismen är den ideologi som drivit denna agenda hårdast.

Det är också därför personer från Somalia kan leva och bo i Sverige i decennier, helt utan krav på att integreras eller ens lära sig svenska (men med rätt till skattefinansierad tolk varhelst det behövs).

Och att de därför inte förstår de informationskampanjer kring det kinesiska viruset som nu gått ut (på svenska och engelska).

Jag upprepar vad jag sagt tidigare. De skyldiga måste en dag tvingas ta ansvar för det svenska migrationshaveriet.

Det största bedrägeriet mot ett folk någonsin i en demokratisk stat i västvärlden.