Mer propaganda

Ber om ursäkt att det kan bli lite tjatigt om CNN. Jag tittar ju i princip aldrig på SVT eller TV4 längre, den fasen är klar. Under tio års tid tillbringade jag tid att avkoda den agenda som förgiftar det svenska folket (det gäller även DN) – och ingenting har förändrats. Att ta del av detta agitprop-utbud ger ingenting idag, annat än möjligen huvudvärk och högt blodtryck. Det är Fake News och ren propaganda. Lögnerna är redan avslöjade.

Men CNN är globalt och här sker propagandan på en högre nivå. Det är också fascinerande när CNN:s Trumphatande agenda möter den svenska Trumphatande agendan. Som imorse när den svenska utrikesministern Ann Linde intervjuades om Sveriges hantering av det kinesiska viruset.

Ann Linde, med ansvar för att ha brutit mot svenska lagar och en historiskt oöverträffad fara för rikets säkerhet genom Transportstyrelsegate för några år sedan, därefter belönad i det socialdemokratiska partiet och uppflyttad till utrikesministerposten. Samma Ann Linde, vars LO-anknutne man Mats Eriksson gärna twittrar om hur mycket han hatar Joakim Lamotte (“Jag har mer sympati för våldsmobben än Lamotte”), och aldrig missar ett tillfälle att kalla Sveriges största politiska parti nazistiskt.

Intervjun är både anmärkningsvärd och begriplig. Begriplig i det att det är tydligt hur utbytet ser ut. Linde får utan kritiska motfrågor ljuga om hur bra den svenska regeringen hanterat pandemin, mot att CNN får höra hur falsk och dum den amerikanska presidenten är. En win-win, tänker säkert de inblandade. Jag tror varken det amerikanska eller svenska folket skulle hålla med.

Vi får vidare höra Linde orera om det höga förtroende svenskarna har för myndigheter och regering. Om hur bra det svenska “systemet” fungerar och hur sjukvården får de resurser den behöver. CNN:s nyhetsankare John Vause nickar beundrande och frågar återigen om vad hon tycker om Trumps uttalande att Sverige har stora problem och därmed sprider “misinformation”. Det är bara myter och falskheter, slår Linde fast. Vause är nöjd med det svaret.

Det hela påminner om dramatiken kring Trumps uttalande “Look, what’s happening in Sweden!”, några dagar före Akilovs terrorattack i Stockholm 2017. Även då kallades Trump lögnare och mytoman.

De globalistiska vänsterkrafterna håller ihop. CNN bryr sig inte om det amerikanska folket. Ann Linde och hennes parti bryr sig inte om det svenska folket.